The House of Light by Shi-Zhe Luo

Shi-Zhe Luo Exhibits The The House of Light Residence

Shi-Zhe Luo, the architect of the highlighted project Residence by Shi-Zhe Luo says, The staircases with steel structure are decorated along the walls upward between the living and dining room. Due to a number of glass furnished on the first floor, the residence enjoys the comfort from sufficient sunlight. Additionally, the second and roof decorated with large glass fill the residence with lukewarm temperature of daylight as well. .

The House of Light by Shi-Zhe Luo Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=63683

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Designer Wise News homepage.

Design Studio
Copyright © 2010 - 2019 Designer Wise News - designerwise.com - All Articles